Finance Strategie

Samen met jou als ondernemer ontwikkelen we een heldere visie op jouw toekomstige marktpositie. Daarna begeleiden we je in de route van dit traject.
We ondersteunen je in het bepalen, versterken en realiseren van jouw droomproject.

Wat mag je van ons verwachten?

 

Financieel plan maken

Een financieel plan is een onontbeerlijk deel van uw business plan. Door op voorhand een accurate financiële inschatting te maken, weet je waar je voor staat. Zo beperk je de financiële risico’s van je onderneming. Wat zijn de 7 wettelijke minimumvereisten?

Investeringsanalyse

Brengen jouw investeringen het nodige rendement op?

Cashflow planning

Analiseer en optimaliseer de cashflow planning en management. Verhoog het inzicht in je liquiditeitsbehoefte (werkkapitaal, schulden, etc.) om zo onderbouwde beslissingen te nemen.

Datagedreven analyses

Datagedreven financiële analyses inzake huidige en toekomstige financiële positie.  Scenario analyses laten toe om mogelijke inbreuken te beoordelen.

Financiering

Wij brengen de beschikbaarheid in kaart van financiering bij huidige financiers. Tegelijk bekijken we mogelijke alternatieve financieringsbronnen.

Financiële rapportering & communicatie

Diepgaande rapportering en prognoses voor de komende maanden. 
Wij bezorgen je een rapport met onze analyse. Hiermee kan je op onderbouwde wijze aan de slag met jouw stakeholders zoals aandeelhouders, investeerders, financiële instellingen en leveranciers.
 
 

Klaar om jouw onderneming te laten groeien?

Nieuwsbrief

Binnenkort beschikbaar!