Subsidieadvies

De overheid stimuleert en ondersteunt ondernemerschap met subsidies en steunmaatregelen, benut jij waar je recht op hebt? Dikwijls ontbreekt je de tijd om op zoek te gaan naar subsidie- of steunmaatregelen die mee kunnen helpen om je project te realiseren. Copter Finance zorgt dat je krijgt wat je toekomt.
Op welke subsidies heb je recht? Wanneer kun je een subsidie krijgen? Onder welke voorwaarden? En waar vind je informatie over subsidies? Voor elke belangrijke fase of beslissing in het traject van een ondernemer kan er ondersteuning zijn.

Wat mag je van ons verwachten?

Vraag ons op deze momenten zeker om advies zodat wij voor jou en je bedrijf kunnen nagaan waar je recht op hebt. 


Startende ondernemer

Heb jij een lumineus business plan maar niet de financiële middelen, waarborgen,… of misschien wens je jouw business plan af te stemmen en te verfijnen… 

Aanwerven van personeel

Dit is een grote en dikwijls onbekende stap, waardoor je ook maatschappelijke impact creëert. Wil je mensen die moeilijker aan de slag kunnen kansen geven?

Opleidingen voor jezelf en personeel

Een onderneming kan alleen maar groeien wanneer jezelf en je personeel dit ook doen. Wens je externe opleidingen te volgen, beroep te doen op strategische adviseurs,…?

Grote en belangrijke investeringen

Zonder investeringen geen groei, maar zonder middelen of waarborgen ook geen investeringen. Ook hier zijn er meerdere opties...

Innovatie en vernieuwing

De wereld waarin we leven, werken en ondernemen evolueert steeds sneller en vraagt ons continu te innoveren en vernieuwen om bij te blijven. Wens je hiervoor een project te starten of experts in te huren voor advies en implementatie?

Internationale groei en/of expansie

Wil je jouw product, kennis in het buitenland gaan promoten, vermarkten, partnerships aangaan…  Wil je deelnemen aan een beurs, een prospectiereis?

Duurzaam en veilig ondernemen

Duurzaam ondernemen is vandaag een evidentie en een vereiste van klanten en overheden. Maar duurzaam ondernemen is vandaag de dag dikwijls nog duurder, vandaar de ondersteuning...


Onvoorziene tegenslag door externe factoren

Denk hierbij aan openbare werken in de buurt, moeilijkheden bij financiering.

We begrijpen dat jij als ondernemer je tijd graag ten volle aan jouw core business besteed.  Daarom is Copter Finance graag je gids door dit oerwoud van subsidies en steunmaatregelen. Hoe gaan we hierbij te werk?

  • Intakegesprek om jouw activiteiten, projecten, ideeën en toekomstplannen in kaart te brengen
  • Subsidiescan uitvoeren
  • Rapportering subsidies en steunmaatregelen toegepast op jou en je onderneming
  • Opstellen aanvraag en begeleiding bij de indiening
  • Rapportering naar toezichthouders


Klaar om jouw onderneming te laten groeien?

Nieuwsbrief

Binnenkort beschikbaar!